Verhuis services

Omgeving verkenning

Wanneer je nog in een oriënterende fase bent wil je meer weten over wonen en werken in Nederland voordat je een ingrijpende beslissing neemt om te verhuizen. Boek in dit geval een oriëntatie toer met Holland Relocation. We informeren je uitgebreid en aangepast op jouw situatie wat wonen en leven in Nederland inhoudt. We nemen met je door hoe openbaar vervoer hier werkt, maar ook mogelijkheden van huisvesting, inclusief voorbeeldwoningen, bezoeken desgewenst scholen en laten de omgeving zien die wij op ons duimpje kennen.
Canva Oude Tonge Goeree Overflakkee South Holland The Netherlands Europe
pexels photo 87223

Tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting kan een prima oplossing zijn in een relocatie traject, maar is vaak lastig te vinden. Holland Relocation selecteert, checkt geschiktheid en beschikbaarheid en boekt na overleg beschikbare accommodatie.

Zoekopdracht huur/koopwoning

Een van de belangrijkste onderdelen van een relocatietraject is het vinden van de juiste woning. Met ruim 17 miljoen inwoners heeft Nederland een van de hoogste bevolkingsdichtheden van Europa. Dit heeft een uitwerking op de woningmarkt, zowel in de koop- als huursector is er beduidend meer vraag dan aanbod.
Canva Female Real Estate agent shows interior to young couple.
Canva Family insurance and home. Man in shirt covers his family with his father mother son and daughter and the house

Aansluitingen nutsvoorzieningen

Als je zelf een woning hebt gevonden kan Holland Relocation je bijstaan bij het aanvragen van aansluitingen in de woning. Denk hierbij aan gas, water elektra, kabelaansluiting en internet. We zoeken de juiste provider voor je die past bij je wensen en regelen registratie en administratieve afhandeling zodat je er na incheck direct warmpjes bij zit!

Verzekeringen

Als je zelf een woning hebt gevonden kan Holland Relocation je bijstaan bij het aanvragen van aansluitingen in de woning. Denk hierbij aan gas, water elektra, kabelaansluiting en internet. We zoeken de juiste provider voor je die past bij je wensen en regelen registratie en administratieve afhandeling zodat je er na incheck direct warmpjes bij zit!
startup photos
money euro coins currency 332304

Openen bankrekening, BSN nummer aanvragen en registratie bij de gemeente

Als je langere tijd in Nederland woont en werkt kan je een Nederlandse bankrekening openen. Hiervoor is een Burger Servicenummer vereist, dit wordt uitgegeven bij de gemeente waar je ingeschreven staat.

Kindervoorzieningen en scholen

Verhuis je met kinderen? Dan wil je de beste school en dagopvang voor jouw kind. Wij selecteren de beste opties voor je, waarna je met onze consulent op pad gaat naar de van tevoren gemaakte afspraken. Daarnaast ontvang je van ons overzichten van sportclubs in de omgeving en andere kinderactiviteiten. Zo maken we efficiënt gebruik van je kostbare tijd in Nederland.
kids girl pencil drawing 159823
pexels photo 723240

‘Ik vertrek’ service

We helpen je graag bij je komst naar Nederland! Maar er is ook een moment waarop je weer vertrekt. Naast een verhuizing betekent dit ook het afronden, afsluiten en opzeggen van aansluitingen, verzekeringen, huurovereenkomsten, registraties en bankrekeningen. Voorkom achterna reizende aanmaningen en claims en laat je ontzorgen door de ‘Ik vertrek’ service van Holland Relocation!

Begeleiding per uur

Op deze website staan een aantal veelgevraagde services van Holand Relocation. Het kan natuurlijk dat de door jou gewenste service hier niet tussen staat, contact ons in dat geval zodat we een passende aanbod voor je kunnen maken.
pexels photo 601170