Holland Relocation, de betrouwbare partner voor expats en bedrijfsleven in
  • Gespecialiseerd in verhuisdiensten
  • Expats begeleiden naar een vliegende start
  • Transparant en handig
  • We ontwikkelen een op maat gemaakt plan

Holland Relocation

Verhuizen naar een ander land is een uitdaging en heeft een grote impact op een expat en zijn of haar familie. Het succes hiervan is afhankelijk van de mate van voorbereiding en begeleiding van het hele traject.

Bij Holland Relocation weten we wat ervoor nodig is om dit soepel te laten verlopen. Het begint met een kennismakingsgesprek waarin wij inventariseren wat de wensen zijn en wat er nodig is voor jouw relocatietraject. Vanuit dat startpunt gaan we kijken op welke wijze wij ervoor kunnen zorgen dat de overstap naar Nederland voor jou en je familie soepel verloopt zodat je kan uitkijken naar een onvergetelijke tijd als expat in Nederland!

‘Enjoy your stay!’ De rest doen wij.

kaartnederland v2
Img 2 compressor

Over ons

Holland Relocation is gevestigd in het Oosten van Nederland en heeft een team met meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van expats bij hun huisvesting in de regio.

Vanuit deze expertise is Holland Relocation ontstaan, een relocationbureau dat het volledige traject van eerste oriëntatie in Nederland tot verblijf en desgewenst vertrek begeleidt. Door alle processen in een hand te houden leren we de expats beter kennen en weten met welke diensten we je het beste kunnen  helpen om voor jou en je familie de voorwaarden kunnen creëren voor een onvergetelijke periode in Nederland.

Flexibiliteit, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, zo ontzorgen we je verhuizing naar Nederland en regelen alles wat nodig is dit tot een succes te maken.

Referenties

...

"My experience with Holland Relocation has been absolutely flawless. The move from London to Arnhem was sincerely as easy as it can get.
The agency has been extremely helpful all along the way. I will definitely recommend Holland Relocation for anyone who is planning a relocation."

B. Johnson