Ik ben een bedrijf

Personeel aantrekken vanuit het buitenland is een arbeidsintensief en tijdrovend traject.

In de praktijk komt de begeleiding hiervan neer op de schouders van de HR afdeling, die dit moet afhandelen naast de reguliere werkzaamheden. Holland Relocation helpt je de benodigde papieren voor expat en familieleden de aan te vragen. We weten de weg en hebben de specialisatie, wel zo makkelijk!

Zorg voor een goede start van de expat zodat deze zich kan richten op de werkzaamheden binnen het bedrijf en schakel Holland Relocation in voor de begeleiding van het relocatie traject.

Wij kennen de weg en de regio als geen ander en kunnen alle denkbare vragen van de medewerkers en familie beantwoorden.  

Gespecialiseerd in de begeleiding van expats maken we een programma op maat. Zo heeft de expat en familie een goede start en wordt de HR afdeling ontzorgd.

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. +31-(0)85-0781000 /E-mail: info@hollandrelocation.nl

Liever zelf een relocation pakket samenstellen? Onderstaand alle mogelijkheden en de kosten ervan op een rijtje. Transparant en helder, ook dat is Holland Relocation!

Canva Startup Business Team v8

Referenties

...

"My experience with Holland Relocation has been absolutely flawless. The move from London to Arnhem was sincerely as easy as it can get.
The agency has been extremely helpful all along the way. I will definitely recommend Holland Relocation for anyone who is planning a relocation."

B. Johnson