Zoekopdracht huur/koopwoning

Een van de belangrijkste onderdelen van een relocatietraject is het vinden van de juiste woning. Met ruim 17 miljoen inwoners heeft Nederland een van de hoogste bevolkingsdichtheden van Europa. Dit heeft een  uitwerking op de woningmarkt, zowel in de koop- als huursector is er beduidend meer vraag dan aanbod.

Holland Relocation heeft meer dan 25 jaar ervaring met huisvesting van expats en kan als geen ander een zoektocht begeleiden.

Een gedeeltelijke begeleiding hiervan of een volledige zoekopdracht; ieder traject begint met een persoonlijke adviesgesprek waarin we wensen en mogelijkheden inventariseren.

Als je zelf de mogelijkheid en tijd hebt een woning te zoeken kan Holland Relocation je bijstaan met alle vormen van advies om dit tot een succes te maken.

Liever volledig ontzorgt worden? Kies dan voor een Executive zoekopdracht.

Holland Relocation screent woningaanbod en mogelijke voorwaarden nog voor bezichtiging, begeleidt tijdens bezichtigingen, onderhandelt met makelaars en particuliere woningaanbieders, controleert huurovereenkomsten, zorgt voor een grondige vastlegging van de  staat van de woning bij aanvang en regelt verzekeringen en aansluitingen voor elektra, internet water en verwarming.

Het enige wat er nog overblijft is: Enjoy your Stay!

intake en advies gesprek / Zoekopdracht
€ 175,00 / € 1895,00
Canva Female Real Estate agent shows interior to young couple v2.